Testare psihologica

Cel mai renumit test de inteligență din Europa, acum la MServiceTerapy! 🥳
Părinți și specialiști, cu toții cunoaștem importanță unei evaluări corecte, precise, standardizate, care sa determine IQ.

Scala Wechsler de Inteligență pentru Copii (WISC-IV) poate fi aplicată copiilor cu vârstă cuprinsă între 6 și 16 ani și 11 luni vorbitori nativi de limba română și oferă scoruri compozite care reprezintă funcționarea intelectuală în domenii cognitive specifice (Indicele de înțelegere verbală, Indicele raționamentului perceptiv, Indicele memoriei de lucru și Indicele vitezei de procesare), dar oferă și un scor compozit care reprezintă abilitatea intelectuală generală a copilului (Coeficientul de inteligență total).
Testul are întrebuințări în testarea copiilor cu cerințe educaționale speciale, a copiilor cu deficiențe motrice, ADHD, testarea în vederea stabilirii obiectivelor de intervenție.
De asemenea, testul este recomandat în identificarea copiilor supradotați.
Durata testării este 1-2 ore și nu necesită pregătire prealabilă. Testarea se va desfășura într-un mediu prietenos, alături de un psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România.
Vă așteptăm pentru programări la numărul de telefon 0724554605.