Terapie 3C

Terapia 3C este o metodă inovatoare de recuperare a deficiențelor, dezvoltată de antrenorul de arte marțiale Paul Cojocaru.
Terapia 3C are drept obiective construirea de comportamente adaptative bazate pe abilitățile motrice de bază. 
Astfel, copilul învață să meargă corect, să alerge, să manipuleze obiecte, să meargă în echilibru.

Terapie 3C Citeste mai mult... »

Testare psihologica

Scala Wechsler de Inteligență pentru Copii (WISC-IV) poate fi aplicată copiilor cu vârstă cuprinsă între 6 și 16 ani și 11 luni vorbitori nativi de limba română și oferă scoruri compozite care reprezintă funcționarea intelectuală în domenii cognitive specifice (Indicele de înțelegere verbală, Indicele raționamentului perceptiv, Indicele memoriei de lucru și Indicele vitezei de procesare), dar oferă și un scor compozit care reprezintă abilitatea intelectuală generală a copilului (Coeficientul de inteligență total).

Testare psihologica Citeste mai mult... »

Terapie cu Nirvana

Astăzi în centrul Mservice Terapy se instalează, montează și ajustează sistemul Nirvana, sistem de terapie cu imersare completă în realitatea virtuală. Echipa noastră este formată și pregătită să implementeze cu succes tehnica pentru a obține rezultatele scontate.
Despre beneficiile acesteia am detaliat în articole și postări anterioare, iar acum suntem mândri și entuziasmați să declarăm deschidă lista de programări.

Terapie cu Nirvana Citeste mai mult... »

Terapie Nirvana

Este binecunoscut obiceiul ca, la fiecare început de an, să îți fixezi o listă de obiective și intenții care sa îți ghideze activitatea.
Noi, la MServiceTerapy, ne propunem să oferim servicii la standarde înalte, iubire și grijă față de toți copiii ce ne trec pragul și susținere și empatie față de părinții lor. Ne propunem de asemenea să oferim servicii alternative de recuperare și începem cu Nirvana, sistemul de terapie cu imersare completă în realitatea virtuală.

Terapie Nirvana Citeste mai mult... »

3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități

În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite începând cu anul 1992 pentru a promova o mai bună înțelegere a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități. Încă din prima zi în care și-a deschis porțile și sufletul spre recuperarea copiilor cu […]

3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități Citeste mai mult... »

BTS Nirvana

Aducem la MServiceTerapy primul aparat pentru recuperarea pacienților cu afecțiuni neuro-motorii și/sau senzoriale prin stimularea multisenzorială cu imersie în realitatea virtuală. Interacțiunea directă, fără intermediul unui avatar, permite antrenarea…

BTS Nirvana Citeste mai mult... »